TopVintage.nl


Fladderende rokken, zwierige jurken, adembenemende sieraden, TopVintage speelt in op de steeds grotere vraag voor een retro lifestyle. Als een van de grootste online retro boutique in Europa, weten zij al 6 jaar in te spelen op de vraag van de klant. Bijvoorbeeld een unieke kleding collectie van Edith & Ella inclusief schoenen en tassen, de Bettie Page kleding collectie, Stop Staring, en Heartbreaker Fashion.

Sieraden, geen probleem. Van een handgemaakt bamboekoraal roosje aan een collier of een opvallende bloem voor in het haar. Ze hebben het allemaal.

Dit is de plek voor prachtige jaren 40, 50 en 60 geïnspireerde jurken, juist die ene speciale pump, badmode, tassen en natuurlijk sieraden.

TopVintage.nl verkoopt ook: Vintage, Jurken, Horloges, Kettingen, Armbanden, Oorbellen, Ringen, Handschoenen

 
€10 korting op de Plopsa-FunCard
Ontvang nu €10 korting op de Plopsa FunCard! Deze FunCard geeft u het recht op een jaar lang onbeperkt toegang tot Plopsaland De Panne, Plopsa Coo, Plopsa Indoor Hasselt, Plopsa Indoor Coevorden en Holiday Park! Daarnaast profiteert men van nog veel meer voordeel en kortingen. Kijk voor alle informatie op de landingspagina. Ter promotie van deze actie zijn tevens banners beschikbaar gesteld.
Gebruik deze code: PLOPSADEALS
Aangeboden door:

Plopsa.be/nl


Meer Acties & Kortingen