MoreThanHip

MoreThanHip is een very stylish webshop met respect voor mens en milieu. Je vindt hier lifestyleproducten met een stijlvol design én een duurzaam karakter.  Exclusieve en bijzondere mode- en woonaccessoires met altijd een goed verhaal. Alle producten zijn altijd het resultaat van eerlijke handel of fair trade in combinatie met een of meer van de volgende aspecten: recycling, hergebruik, natuurlijke materialen, handwerk, cradle-to-cradle en CO2compensatie. Vaak ook unieke artikelen, waarvan er geen twee exact hetzelfde zijn. De gedachte achter deze shop en het assortiment in deze shop zorgt er voor dat wij erg enthousiast zijn over MoreThanHip!

MoreThanHip verkoopt ook: Reistassen, Clutches, Laptoptassen, Handtassen, Schoudertassen, Shoppers & boodschappentassen, Strandtas, Toilettas, Kettingen, Armbanden, Oorbellen, Portomonnees, Shawls online, Laptopaccessoires, Woonaccessoires, Tuinaccessoires, Telefoon- en iPadhoesjes, Riemen

 
: 40% korting op fotoafdrukken
40% korting op fotoafdrukken
De actiecode SPAFDRUK40 geeft 40% korting op fotoafdrukken, m.u.v. lijsten, pasfoto's en foto's op karton. Deze actie is geldig t/m 28 februari 2019. De actiecode is niet te combineren met andere (actie)code(s) en is niet van toepassing op de verzend- en verwerkingskosten.
Gebruik deze code: SPAFDRUK40
Aangeboden door:

Smartphoto.nl


Meer Acties & Kortingen