Babongo

Kijk, een leuke "groene" lifestyle shop! Babongo! Bij Babongo genieten ze van de diversiteit die onze planeet te bieden heeft en dragen ze hun steentje bij om dit door te geven aan de generaties na ons. En als jij iemand bent die houdt van prachtige producten, dan moet je zeker eens Babongo bezoeken.  Zo verkopen zij van alles, van sieraden tot kaarten en van tassen tot onderzetters van grote en kleine merken. Je treft hier een bijzonder orgineel en leuk assortiment aan waarbij alles groen en eerlijk gemaakt is. Hecht je hier waarde aan? Kom dan sowieso shoppen bij Babongo!  

Babongo verkoopt ook: Notities, Masking en deco tape, Stempels & Stempelkussens, Wenskaarten, Geboortekaarten, Cadeaupapier, Inpakken & lintjes, Schoudertassen, Shoppers & boodschappentassen, Toilettas, Oorbellen, Ringen, Portomonnees, Opbergers, Behang & muurstickers, Lampen, Woonaccessoires, Posters, Cadeaupakketten, DIY

Volg Babongo:
 
Actie: 30% korting op fotoboeken
De actiecode SPFB30 geeft 30% korting op alle fotoboeken m.u.v. extra opties. De code is wel geldig op extra pagina's. Deze actie is geldig t/m 28 februari 2019. De actiecode is niet te combineren met andere (actie)code(s) en is niet van toepassing op de verzend- en verwerkingskosten.
Gebruik deze code: SPFB30
Aangeboden door:

Smartphoto.nl


Meer Acties & Kortingen