MoreThanHip

MoreThanHip is een very stylish webshop met respect voor mens en milieu. Je vindt hier lifestyleproducten met een stijlvol design én een duurzaam karakter.  Exclusieve en bijzondere mode- en woonaccessoires met altijd een goed verhaal. Alle producten zijn altijd het resultaat van eerlijke handel of fair trade in combinatie met een of meer van de volgende aspecten: recycling, hergebruik, natuurlijke materialen, handwerk, cradle-to-cradle en CO2compensatie. Vaak ook unieke artikelen, waarvan er geen twee exact hetzelfde zijn. De gedachte achter deze shop en het assortiment in deze shop zorgt er voor dat wij erg enthousiast zijn over MoreThanHip!

MoreThanHip verkoopt ook: Reistassen, Clutches, Laptoptassen, Handtassen, Schoudertassen, Shoppers & boodschappentassen, Strandtas, Toilettas, Kettingen, Armbanden, Oorbellen, Portomonnees, Shawls online, Laptopaccessoires, Woonaccessoires, Tuinaccessoires, Telefoon- en iPadhoesjes, Riemen

 
25% korting op kaarten
*De actiecode SPKAART25 geeft 25% korting op alle kaarten, m.u.v. extra opties en is geldig t/m dinsdag 31 mei 2022. Deze actiecode is niet te combineren met andere (actie)code(s) en is niet van toepassing op de verzend- en verwerkingskosten.
Gebruik deze code: SPKAART25
Aangeboden door:

Smartphoto.nl


Meer Acties & Kortingen