House of Basics

Ben je op zoek naar een leuke shop waar je allerlei leuks voor je huis kunt kopen? Kom shoppen bij House of Basics! House of Basics is ontstaan vanuit een passie voor lifestyle, woonaccessoires en mooie merken. Deze webshop biedt je een totaaloverzicht van mooie, stoere en betaalbare woonbasics, zodat je niet langer hoeft te zoeken waanzinnig leuke producten. Hier vind je alles overzichtelijk bij elkaar, ook voor een leuk cadeautje of iets voor de kleintjes. Heb je die waanzinnig leuke hangstoel van Bloomingville al gezien? Of wat dacht je van It’s about Romi, met al die mooie vazen? Of de gebreide kussens van Heinshome? Een heleboel leuks dus, in de shop van House of Basics, maar onze favoriet blijft echt de hangstoel van Bloomingville!

House of Basics verkoopt ook: Servies, Textiel, Opbergers, Lampen, Krukken & poefen, Stoelen, Zitmeubelen, Dienbladen & broodplanken, Mokken & glaswerk, Kussens, Woonaccessoires

 
40% korting op kaarten
De actiecode SPKRT40 geeft 40% korting op alle kaarten, m.u.v. extra opties en is geldig t/m maandag 31 januari 2022.
Deze actiecode is niet te combineren met andere (actie)code(s) en is niet van toepassing op de verzend- en verwerkingskosten.
Gebruik deze code: SPKRT40
Aangeboden door:

Smartphoto.nl


Meer Acties & Kortingen