Meer over Metdehand.nl


maandag 26 januari 2015

Sinds 2012 heeft Metdehand een naam gevestigd als het gaat om een marketplace voor handgemaakte producten. Het platform biedt Nederlandse crafters, designers en hobbyisten ruimte om hun producten online te tonen aan een groot publiek. Het brengt kopers en verkopers direct met elkaar in contact. Naast een marktplaats bieden wij de bezoekers ook online inspiratie aan d.m.v. onze Blogs en gratis downloads.

Jaarlijks bezoeken bijna 280.000 mensen ons platform, resulterend in meer dan 1,5 mln pageviews. Momenteel staan er meer dan 15.500 producten op de site. Elke maand komen daar ongeveer 300 producten bij. Er zijn inmiddels 4.500 shops actief binnen de site. De social media Facebook , Pinterest, Twitter en Instagram leveren een belangrijke bijdrage aan inspiratie, kennisdeling en de bekendheid van het platform.
 

Lees meer
terug
 
Herfstfavoriet - 10% Korting
Maak er een modieuze herfst van! Zo aan het begin van het seizoen laten wij u graag de nieuwste herfstkleuren, perfecte looks voor elke dag en echte lievelingsdesigns in uitstekende kwaliteit zien. Natuurlijk met veel gevoel voor stijl en een geweldige prijs-kwaliteitverhouding, nu exclusief met 10% kennismakingskorting.
Gebruik deze code: Herfstfavoriet10
Aangeboden door:

Peterhahn.nl


Meer Acties & Kortingen