Pssstttt.....Mint & groen blijft verrassen.


maandag 22 juni 2015

Mint & groen of mintgroen aan elkaar blijft verrassen. Groen is de kleur van nu. Niet alleen in de babykamer of kinderkamer, maar ook zie je de kleur terugkomen in overige woonaccessoires en zelfs in de mode komen zowel mint, groen en mintgroen steeds weer terug. Reden genoeg voor ons om toch nog eens een aantal aanvullingen in het assortiment te doen.
 

I love you to the moon and back
Deze poster werd speciaal voor ons gemaakt door een illustratrice uit Italië. Prachtig mintgroen met stippen in de achtergrond, daarop een vredig kijkend maantje met de tekst “I love you to the moon and back”.  Leuk want de poster kun je zowel voor babykamer als kinderkamer gebruiken. Hij wordt op de muur geplakt met masking tape of prachtig in een lijst gezet voor een chiquer resultaat. De poster bestel je gemakkelijk online voor € 11.95.

Mintgroene metalen haakjes
Al eerder berichten we over de prachtige collectie die wij speciaal uit het midden oosten halen. Een grote gecoate kapstok van 40 cm breed en 19 cm hoog. Een mooi tafereel in het bos met hertjes, konijntjes en een eekhoorn die vrolijk rondspringen tussen de paddenstoelen en bomen. Verkrijgbaar voor € 27,95, verder ook nog in de kleuren grijs, licht en donker roze en vintage pastel blauw. Naast deze grote variant is er ook een kleinere versie van de kapstok met een hertje en paddenstoel. Voor € 14,95 verkrijgbaar bij Dreumes enZo, naast de mintgroene kleur is dit hertje ook nog verkrijgbaar in grijs, donker roze en vintage blauw.

Nieuw! Wolk Haakjes
Nieuw in de collectie bij Dreumes enZo zijn de metaal gecoate haakjes in de vorm van een wolk. Een leuk haakje dat je gemakkelijk aan de muur schroeft. Het haakje is zeer stevig en leuk onderling te combineren in kleurtjes of bij de kleinere hertjes haakjes.
De haakjes kosten € 14,95 en zijn er in mintgroen en grijs.

Groen Poster Peer
Dit giechelende peertje bieden we alweer een paar weken aan bij Dreumes enZo. Maar haar gegiechel werkt lachwekkend en brengt een glimlach op het gezicht, want met grote regelmaat wordt het peertje bij ons ingepakt en verzonden. De peer poster is lekker groot, maar liefst 50x70 cm en is gedrukt op 150 grams offset papier. Lekker stevig dus, je hangt hem zo op, of mooi in een lijst. De peer poster is verkrijgbaar voor € 14,95.

Lees meer
terug
 
5% Promo code
5% korting op een Moederdag cadeau bij YourSurprise.nl
Gebruik deze code: ACTIES5YS
Aangeboden door:

YourSurprise.nl


Meer Acties & Kortingen